Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/06/ne-vihoditi-na-tonkii-lid-zaklikali-rjatuvalniki-zhiteliv-dolinska-foto-.htm
новини, 6 лютого 2018

Не виходити на тонкий лід закликали рятувальники жителів Долинська (ФОТО)


Щодня працівники пожежно-рятувальних підрозділів Кіровоградської області відвідують вкриті кригою водойми, щоб на місці поспілкуватись із громадянами, для яких застережна інформація буде найактуальніша – це рибалки, діти, які люблять ковзати по льоду, громадяни, що просто шукають пригод, випробовуючи міцність криги - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Рятувальники роздають їм листівки тематичного змісту та застерігають від необачних вчинків, що можуть призвести до нещасних випадків.


6 лютого фахівці Служби порятунку здійснили відпрацювання популярних місць для риболовлі та розваг на водоймах м. Долинська та смт Олександрівка.


Розмовляючи із рибалками, що не побоялись вийти на риболовлю під час скресання льоду, рятувальники нагадували про засоби порятунку, які повинні обов’язково бути при собі, способи порятунку тих, хто опинився в ополонці, заходи безпеки під час перебування на замерзлій водоймі. Також працівники пожежно-рятувальних підрозділів закликали громадян не бути байдужими, якщо стали свідком ризикованих розваг дітей на льоду – слід застерегти пустунів та при необхідності зупинити від необачного кроку.


            

1315Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: