Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/06/futbolisti-kropivnitskoi-zirki-u-19-proveli-uchbovo-trenuvalnu-gru-proti-naistarshih-vihovantsiv-akademii.htm
новини, 6 лютого 2018

Футболісти кропивницької «Зірки» U-19 провели учбово-тренувальну гру проти найстарших вихованців Академії


Футболісти кропивницької «Зірки» U-19 провели учбово-тренувальну гру проти найстарших вихованців нашої Академії. Перемогу з рахунком 4:1 в цій зустрічі здобули старші гравці. Варто зазначити, що багато футболістів U-17 уже залучаються до ігор дев’ятнадцятирічних футболістів нашого клубу.


Щодо самого протистояння, то на початку воно було досить рівним. Суперники почергово володіли ініціативою, щоправда атак було мінімум. Можна пригадати удар здалеку від Андрія Назарика в руки Богдану Степанцову, а згодом «постріл» головою по воротам Владислава Осіпова був неточним.


Загалом же на початку зустрічі більш гострішими були молодші футболісти. Олександр Лагунов з лінії штрафного майданчика пробив неточно. Потім, той-таки Назарик ударом з приблизно тієї ж позиції влучив у Сергія Грабова, від ноги якого м’яч відлетів у стійку. Але після цього ініціативою заволоділи старші гравці.


Для початку Данило Фальковського зі штрафного пробив у «стінку». Згодом, після кутового потенційний новачок U-19, пробиваючи головою, влучив у воротаря. Але на 30-й хвилині подача з правого флангу знайшла у штрафному майданчику Вадима Прадунця, котрий прострілив у центр, звідки ніким не прикритий нападник пробив точно в ціль – 1:0. За кілька хвилин у «зелених» пройшла схожа атака, яку замикав уже сам Прадунець, але в отвір воріт хавбек не влучив. Щоправда, за дві хвилини до завершення першого тайму знову ж таки після навісу від правої бровки, головою забив Денис Ромашев – 2:0.


На початку другої половини зустрічі суперники обмінялися голами. Спочатку дубль на свій рахунок записав потенційний новачок, котрий опинився в потрібному місці в потрібний час і скористався помилкою Владислава Осіпова – 3:0. Але завдяки зусиллям Андрія Савіцького, котрий удало зіграв на дальній стійці, молодшим футболістам удалось скоротити відставання в рахунку – 3:1.


Далі ж гра проходила в неквапливому темпі, хоча й за такого ходу подій підопічним Андрія Горбаня вдалося відзначитися ще раз. Данило Фальковський здорово перекинув м’яч через голкіпера з меж штрафної і тим самим установив остаточний результат зустрічі – 4:1 на користь «Зірки» U-19.


Відзначимо, що наступний матч підопічні Андрія Горбаня проведуть у середу, 7 лютого, в рамках Зимового кубку U-19. Суперником нашої команди буде «Аметист-Олександрія».


«Зірка» U-19 (Кропивницький) – «Зірка» U-17 (Кропивницький) – 4:1 (2:0).


3 лютого 2018 року (субота). Початок об 11:00. Кропивницький. Стадіон «Зірка» (поле зі штучним покриттям). 50 глядачів. +4 С. Товариський матч.


«Зірка» U-19: Степанцов Богдан, Широков Дмитро, Павлюк Кирило, Сидоренко Данило (Височин Дмитро, 46), Ромашев Денис, Хруленко Олександр, Лопушенко Ігор, Крутін Максим (Черних Роман, 46), Фальковський Данило, Прадунець Вадим, потенційний новачок.


«Зірка» U-17: Осіпов Владислав, Чернявський Володимир, Коноваленко Максим, Бурда Микола, Розгон Євген, Лагунов Олександр, Грабов Сергій, Зорін Іван (Кондратенко Богдан, 60), Савіцький Андрій (Семиволос Назар, 60), Назарик Андрій (Аркуша Данило, 60), Писарєв Станіслав. Тренер: Антонов Антон.


Голи: 1:0, потенційний новачок (30); 2:0, Ромашев Денис (43); 3:0, потенційний новачок (50); 3:1, Савіцький Андрій (55); 4:1, Фальковський Данило (77). 


1149Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: