Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/20/rjatuvalniki-privitali-z-80-richnim-juvileem-veterana-pozhezhnoi-ohoroni-mikolu-udovichenka-foto-.htm
новини, 20 березня 2017

Рятувальники привітали з 80-річним ювілеєм ветерана пожежної охорони Миколу Удовиченка (ФОТО)


20 березня відзначив 80-річний ювілей ветеран пожежної служби Микола Афанасійович Удовиченко. Ювіляр вийшов на заслужений відпочинок підполковником внутрішньої служби з посади заступника начальника відділу пожежної охорони Управління внутрішніх справ у Кіровоградській області, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградскій області.


У цей святковий день Миколі Афанасійовичу урочисто був вручений орден «Честь і Слава», а також вітальний лист від Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту. Привітали ювіляра представники Управління ДСНС у Кіровоградській області та Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту.




Від імені керівництва та усього колективу У ДСНС в області ми щиро вітаємо шановного Миколу Афанасійовича, бажаємо здоров’я, наснаги та дякуємо за його плідну працю та чесне життя.



1482Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: