Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/27/tsogo-roku-filii-kirovogradskogo-oblavtodoru-zarobleni-koshti-sprjamovuvatimut-na-modernizatsiju-virobnichih-baz-ta-tehniki.htm
новини, 27 лютого 2017

Цього року філії «Кіровоградського облавтодору» зароблені кошти спрямовуватимуть на модернізацію виробничих баз та техніки


Минулої п’ятниці у Службі автомобільних доріг Кіровоградської області пройшла виробнича нарада. На порядку денному стояло ряд важливих питань, головним з яких – якість проведення робіт. Усі учасники наради зійшлися на тому, що треба не гнатися за темпами, а забезпечувати належну якість, при цьому, не гаючи час.


Іти в ногу з часом – завдання нелегке, особливо для державних дорожніх підприємств , втім, виконуване. Цього року філії ДП «Кіровоградський облавтодор» зароблені кошти спрямовуватимуть на модернізацію виробничих баз та техніки. 


- Ми маємо важливе завдання – відновити дорожню мережу, а зробити це можна лише йдучи в ногу з часом, використовуючи сучасні технології та техніку - говорить начальник Служби автодоріг Вадим Коюденко. – Кожен керівник дорожнього підприємства повинен розуміти, що він зможе виграти тендерні торги лише у разі наявності необхідних ресурсів та сил. Тож час модернізуватися.


В свою чергу директор ДП «Кіровоградський облавтодор» зазначив, що філії не гребують будь-якою роботою і намагаються заробляти гроші для потреб своїх господарств.


- Ми не цураємося ніякої роботи, бо розуміємо, що підприємство не повинно просто виживати, а треба розвиватися і забезпечувати достойну зарплатню та соціальний захист своїм працівникам, - пояснив директор облавтодору Андрій Руднік. – Цього року вже є деякі напрацювання у цьому напрямку і, я думаю, нам вдасться виконати всі заплановані заходи на цей рік, і продовжити роботу в майбутньому.



1602Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: