Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/27/pidrozdilami-fiskalnoi-sluzhbi-kirovogradschini-vijavleno-ta-zalucheno-do-opodatkuvannja-14-naimanih-pratsivnikiv.htm
новини, 27 лютого 2017

Підрозділами фіскальної служби Кіровоградщини виявлено та залучено до оподаткування 14 найманих працівників


У січні працівниками органів фіскальної служби Кіровоградщини проведено 16 документальних перевірок суб’єктів господарювання, за результатами яких донараховано 710,7тис.грн. податку на доходи фізичних осіб та єдиного соціального внеску, з яких до бюджету надійшло 697,4тис.грн. (98 відс. від донарахованої суми), повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


За січень поточного року підрозділами податків і зборів з фізичних осіб органів ДФС у Кіровоградській області виявлено та залучено до оподаткування 14 найманих працівників.


Легалізація заробітної плати є одним з пріоритетних напрямів роботи контролюючих органів області. „Тіньова зарплата” є однією із найбільших проблем сучасної економіки, оскільки нелегальні доходи призводять до значних негативних наслідків не тільки для бюджету держави, а й для самих працівників, позбавляючи їх соціальних гарантій.



1386Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: