Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/27/19-ti-richni-futbolisti-zirki-prodovzhujut-svoju-pidgotovku-do-drugoi-chastini-chempionatu-ukraini.htm
новини, 27 лютого 2017

19-ти річні футболісти "Зірки" продовжують свою підготовку до другої частини чемпіонату України


Якщо перша команда та дублюючий склад «Зірки» вже переключилися на офіційні баталії, то 19-ти річні футболісти ще продовжують свою підготовку до другої частини чемпіонату України.


І в суботу підопічні Руслана Бідненка зіграли черговий контрольний матч, в якому, вже не вперше в це міжсезоння, помірялися силами з суперниками із кропивницького «Олімпіка».


Нагадаємо, що в попередньому протиборстві цих команд була зафіксована бойова нічия –1:1. А цього разу гравці «Зірки» перевершили конкурентів за всіма статтями й ні на секунду не дозволили засумніватися у своїй перевазі. При цьому наша команда показала дуже солідну, осмислену гру, з чітким тактичним малюнком і хорошою взаємодією на різних ділянках поля. Ось тільки реалізація гольових можливостей могла бути й кращою. І це при тому, що м'яч тричі побував у воротах «Олімпіка». Втім, про все по порядку.


Зі стартовим свистком арбітра хлопці Руслана Бідненка заграли з великим бажанням, на хороших швидкостях і з дуже серйозним тиском на суперників. При цьому досить продуктивно працював високий пресинг, коли захищатися наші хлопці починали відразу ж на чужій половині поля. А ще були відмінний перехід із оборони в атаку й тактична різноманітність, коли загрози воротам «Олімпіка» йшли з різних флангів зі зміщенням акцентів, швидкістю прийняття рішень і осмисленим завершенням. Підопічні Юрія Кєвліча не очікували такого натиску від супротивників, а тому більше оборонялися, практично не думаючи про контргру.


А перший момент біля воріт «Олімпіака» виник уже на 4-й хвилині, коли небезпечний удар у ближній кут Павла Замуренка відбив воротар. Через кілька хвилин пробивав низом із-за меж штрафного Владислав Клочан – трохи неточно. Незабаром гравці «Олімпіка» не дуже вдало виконали стандарт біля воріт «Зірки» і нарвалися на стрімку контратаку. М'яч у кілька дотиків був доставлений у штрафну суперників, де, після легкої паніки, гостям все ж вдалося відбитися. Небезпека біля наших воріт виникала, в основному, після стандартів, один із яких викликав легку метушню у володіннях Марка Медведєва, але до удару справа не дійшла.


А ось наступний штрафний, біля воріт голкіпера «Зірки», призвів до голу, тільки в ворота «Олімпіка». Це наш воротар вдало зіграв на виході та почав контрвипад, який завершився кутовим. Тут спрацювала «домашня заготовка», коли, після подачі Максима Крутчина на ближню стійку, партнери відволікли своїх опікунів, звільнивши зону для Артема Лева. І форвард, що залишився без опіки, влучно пробив головою – 1:0.


Але гості могли швидко відновити рівновагу. Захисник необачно відкинув м'яч назад Марку Медведєву, а той, тільки ціною ризикованого підкату у власному штрафному, відвів загрозу. Та це був лише прикрий епізод, оскільки перевага «Зірки» виглядала дійсно значною, тож другий гол не змусив себе довго чекати. Цього разу результативна атака зародилася на лівому фланзі, звідки пішла націлена передача в штрафну. Тут нестримний Лев виграв боротьбу в суперників і пробив головою, але м'яч влучив у поперечину, а першим на добиванні знову опинився наш форвард, який увігнав м'яч у сітку – 2:0. І цей рахунок до перерви не змінився, хоча підопічні Руслана Бідненко мали ще пару відмінних можливостей зміцнити свою перевагу. Але плеймейкеру «Зірки» Крутчину, який просто відмінно провів перший тайм, і потенційному новачку, у завершальних ударах із середньої дистанції, після класних комбінацій, трішки не вистачило влучності.


У другому таймі ситуація на полі практично не змінилася. Як і раніше, господарі домінували в середині поля, диктували свої умови, атакували, як першим, так і другим темпом, але забити довго не виходило. Хоча, справедливості заради, необхідно підкреслити, що підопічні Юрія Кєвліча у другій половині грали куди більш наполегливо в атаці. «Олімпіку» вдалося створити проблеми нашій обороні, а в одному з епізодів на виручку Марку Медведєву прийшла поперечина воріт. Та все ж, атакуючі дії команди Руслана Бідненка таїли в собі більшу загрозу воротам суперників. При цьому гравці «Зірки» продовжували грати на досить високих швидкостях, за якими конкуренти просто не встигали. Атаки йшли, як із правого, так і з лівого флангу, а пробивали господарі поля з далекої, середньої та навіть ближній дистанції. Ось тільки завершальні «постріли» йшли або повз ціль, або в голкіпера, або на шляху м’яча ставали захисники. І все ж, свій третій м'яч «жовто-червоні» забили. І хоча вийшов цей гол дещо курйозним, але на свій хет-трик Артем Лев точно напрацював. А забитий м'яч став наслідком помилки резервного голкіпера «Олімпіка», який не впорався з подачею із лівого флангу, а грізному  Леву залишилося лише влучити у порожні ворота – 3:0.


Довести гру до закономірної та заслуженої перемоги, за відмінної гри підопічним Руслана Бідненка не склало труднощів. Хоча, залишившись, в основному, задоволеним тим футболом, який показали підопічні, наш наставник поскаржився на не дуже вдалу реалізацію численних гольових нагод.


Але в цілому, вже явно проглядаються перспективи тієї команди, яка буде здатна не просто дати бій будь-якому супернику, а й в кожному матчі претендувати на перемогу.


«Зірка» U-19 (Кропивницький) – «Олімпік» (Кропивницький) – 3:0 (2:0).


25 лютого 2017 року (субота). Початок о 17:00. Кропивницький. Стадіон «Зірка» (поле зі штучним покриттям). -1 С. 50 глядачів. Товариський матч.


Арбітр: Кєвліч Єгор (Кропивницький).


Асистенти арбітра: Сокуренко Ярослав (Кропивницький), Бондаренко Сергій (Кропивницький).


«Зірка» U-19: 43. Медведєв Марк, 39. Мачелюк Артем, б/н Микита Ходорченко, 45. Замуренко Павло (37. Касімов Дмитро, 85), б/н потенційний новачок (б/н потенційний новачок, 46, потенційний новачок, 85), 63. Павлюк Кирило, 51. Куцев Євген (к/к), 70. Клочан Владислав (потенційний новачок, 85), 97. Дністрянський Олександр (46), б/н Крутчин Максим, б/н. Лев Артем (79. Боздаган’ян Михайло, 85). Старший тренер: Бідненко Руслан.


Голи: 1:0, Лев Артем (12), 2:0, Лев Артем (28), 3:0, Лев Артем (78).



1427Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: