Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/07/minuloi-dobi-rjatuvalniki-trichi-nadavali-dopomogu-vodijam-na-skladnih-diljankah-dorogi-foto-.htm
новини, 7 лютого 2017

Минулої доби рятувальники тричі надавали допомогу водіям на складних ділянках дороги (ФОТО)


За минулу добу рятувальники Кіровоградської області надали допомогу трьом водіям автомобілів, які потрапили у сніговий полон, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


О 12:55 на автошляху Тишківка-Добровеличківка поблизу с. Липняжка вантажний автомобіль «КАМАЗ» потрапив на обледенілу частину дороги та не зміг продовжити рух самостійно. Рятувальники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківки відбуксирували вантажівку на безпечну частину дороги. О 19:46 підрозділ знову було залучено для надання допомоги водію легковика «ВАЗ-2108», який не впоравшись із керуванням, з’їхав у кювет на автошляху Тернове-Добровеличківка.


О 20:35 рятувальники 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинської відбуксирували легковий автомобіль «Chevrolet», який потребував допомоги поблизу с. Гурівка Долинського району, на безпечну ділянку автошляху.


   



970Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: