Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/06/prokuratura-zvernulas-do-sudu-z-vimogami-povernuti-u-derzhavnu-vlasnist-dvi-zemelni-diljanki-vartistju-ponad-16-mln-grn.htm
новини, 6 лютого 2017

Прокуратура звернулась до суду з вимогами повернути у державну власність дві земельні ділянки, вартістю понад 16 млн грн


Олександрійська місцева прокуратура звернулась до господарського суду з вимогами повернути у державну власність 2 земельні ділянки вартістю понад 16 млн грн.


Так, вказані землі були надані двом підприємствам в користування, проте, останні  порушили істотні умови договорів щодо своєчасної оплати коштів, в результаті чого виникла заборгованість у розмірі 252 тис грн.


В позовних заявах прокуратура вимагає стягнути з підприємств на користь Компаніївської селищної ради багатотисячний борг, розірвати договори оренди та зобов’язати недобросовісних орендарів повернути землі до державної власності.


На даний час, позови місцевої прокуратури призначено до судового розгляду, повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.           

         


1133Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: