Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/06/kropivnichan-zaproshujut-otrimati-gostri-vidchuttja-priiti-na-donorsku-aktsiju-50-vidtinkiv-chervonogo-.htm
новини, 6 лютого 2017

Кропивничан запрошують отримати гострі відчуття – прийти на донорську акцію «50 відтінків червоного»


Жителів обласного центру, яким у житті не вистачає гострих відчуттів, запрошують взяти участь у донорській акції «50 відтінків червоного», присвяченій Дню закоханих, повідомляють організатори – активісти регіонального осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив». 


«Це черговий всеукраїнський тиждень донорства, який ми проводимо в нашому місті вже вп’яте. Донорство – справа відповідальна та надзвичайно корисна. Не тільки можна оновити свою кров, а й допомогти тому, хто дійсно потребує допомоги. Бійці АТО, хворі на рак, жінки після пологів – всі вони мають потребу в донорській крові. Тим паче, зараз почастішали оголошення з проханням про допомогу в донорській крові хворим на рак діткам. Тому закликаємо усіх небайдужих долучитися до цієї благородної справи. Зайвої крові ніколи не буває», – розповіла координатор акції Євгенія Аркушина.


Прийом крові відбуватиметься в обласній лікарні (просп. Університетський, 2/5) з 10:00 до 12:00. На вході потенційних донорів чекатимуть організатори, які супроводжуватимуть їх під час здачі крові.


Акція триватиме тиждень – з 20 по 24 лютого. Аби взяти у ній участь, треба заздалегідь заповнити анкету.


Офіційна група заходу. 


Детальна інформація за телефоном (095) 904-89-98 або (096) 411-22-93 (Євгенія).


Нагадаємо, за чотири хвилі всеукраїнської донорської акції «Допомогти може кожен» 160 жителів Кропивницького стали донорами. Всього вони здали більше 80 літрів крові в обласній лікарні на потреби хворих. Окрім того, активісти сформували базу донорів, які за потреби можуть негайно прийти на допомогу.


1534Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: