Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/06/-zirka-provela-chergovii-tovariskii-poedinok-na-navchalno-trenuvalnih-zborah-na-kipri.htm
новини, 6 лютого 2017

«Зірка» провела черговий товариський поєдинок на навчально-тренувальних зборах на Кіпрі


У неділю, 5 лютого, кропивницька «Зірка» провела черговий товариський поєдинок на навчально-тренувальних зборах на Кіпрі. Суперником підопічних Романа Монарьова був шведський ФК «Єфле» з міста Євле.


Як відзначив після матчу наставник нашої команди, супершвидкостей від своїх хлопців у цьому матчі він не очікував. Адже «Зірка» проводила цю гру на фоні фізичних навантажень. Утім, в атаці кропивничани відіграли непогано, а от у захисті – трохи гірше.


На 22-й хвилині кіпрський арбітр призначив досить сумнівний пенальті у ворота українців. На жаль, Станіслав Богуш відбити удар з одинадцятиметрової позначки не зумів – 1:0. Цей рахунок тримався до 73-ї хвилини, коли шведам удалося забити ще один гол, котрий вийшов напрочуд красивим. Метрів із 18-ти гравець наших суперників поцілив у кут воріт – 2:0.


Підопічні Романа Монарьова продовжували атакувати, аби скоротити відставання в рахунку. І це їм удалося на 87-й хвилині. Адерінсола Есеола головою замкнув подачу Артема Щедрого, з лівого флангу, після розіграшу кутового. Кропивничани могли вирвати й нічию в цьому поєдинку, а героєм матчу вчергове міг стати Андрій Бацула, та його потужний «постріл» прийняла на себе поперечина воріт.


Відтак, «Зірка» поступається «Єфле» з рахунком 1:2. Але найбільш негативним підсумком цього матчу є те, що Федеріко Перейра наприкінці матчу отримав травму обличчя, і скоріше за все, йому потрібне буде оперативне втручання. Також через травму достроково залишив поле й Максим Драченко. Про остаточні діагнози, як і про точні терміни відновлення футболістів, можна буде говорити завтра, коли гравці пройдуть поглиблене обстеження.


«Єфле» (Євле, Швеція) – «Зірка» (Кропивницький) – 2:1 (1:0).


5 лютого 2017 року (неділя). Початок о 15:00. Кіпр. Ая-Напа. Поле Муніципального спортивного центру. 50 глядачів. +16 С. Міжнародний товариський матч.


«Зірка»: б/н. Богуш Станіслав, 23. Маткобожик Олександр, 4. Перейра Федеріко (к/к) (20. Фатєєв Дмитро, 79), б/н. Стефлюк Дмитро, 28. Полегенько Павло, б/н. Драченко Максим (б/н. Авер'янов Максим, 25), 21. Загальський Ігор (68. Дришлюк Кирило, 61), 11. Бацула Андрій, б/н. Есеола Адерінсола Хабіб, 26. Білоног Дмитро (б/н. Бруно, 67), 9. Щедрий Артем.


Голи: 1:0, Оремо Йохан (22, з пенальті); 2:0, Лантто Йонас (73); 2:1, Есеола Адерінсола Хабіб (87).


Попередження у складі «Зірки»: Загальський Ігор (27), Перейра Федеріко (54), Бацула Андрій (55).


2051Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: