Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/04/25/andrii-nikolaenko-mi-pridiljaemo-vkrai-vazhlive-znachennja-rozvitku-galuzi-silskogo-gospodarstva.htm
новини, 25 квітня 2013

Андрiй Нiколаєнко: Ми приділяємо вкрай важливе значення розвитку галузі сільського господарства

Про це голова обласної державної адміністрації сказав сьогоднi на нарадi з питань розвитку пiдприємництва за участю голови Ради Федерації роботодавців України Д.В.Фiрташа.

- За результатами першого кварталу поточного року в області вперше за останні чотири роки зросло поголів’я великої рогатої худоби на 4,2%. І це лише початок!, - переконаний Нiколаєнко.

За словами очiльника областi, вже реалізовано та знаходиться у стадії будівництва ряд потужних тваринницьких комплексів, введення в експлуатацію яких дозволить суттєво змінити на краще ситуацію у тваринницькій галузі. Цього вдається досягати і за рахунок зростання інвестиційної активності суб’єктів бізнесу. 

- У 2012 році обсяг капітальних інвестицій становив 4,4 млрд. грн., що на 22% більше порівняно з 2011 роком. При тому, що й у 2011 році він збільшився в 1,4 рази,  - пiдкреслив голова адміністрації.

3077Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: