Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 червня, 14:29
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/06/26/v-ukraini-stvorili-interaktivnu-mapu-bezkoshtovnih-osvitnih-prostoriv-ta-kulturnih-habiv-jaki-e-na-kirovogradschini.htm
новини, 26 червня, 14:29

В Україні створили інтерактивну мапу безкоштовних освітніх просторів та культурних хабів: які є на Кіровоградщині



В Україні створили інтерактивну мапу молодіжних просторів, освітніх хабів та освітньо-культурних центрів, які пропонують безкоштовне навчання та дозвілля для дітей, молоді й дорослих. Наразі вона включає близько 100 просторів з різних куточків України, в тому числі 5 на Кіровоградщині. Переглянути мапу можна за цим посиланням.


Про це повідомили автори проєкту – освітньо-культурний Гончаренко центр. Вони зазначають: ця мапа — перший в Україні зручний інструмент, котрий збирає всі освітні простори, хаби та центри для безкоштовного навчання.


«Ми хочемо, аби кожна людина, незалежно від місця проживання, мала доступ до безкоштовної якісної освіти. Саме тому наша мапа охоплює якомога більшу кількість населених пунктів — як великих міст, так і маленьких селищ та сіл. Ми додали на мапу десятки молодіжних центрів, освітніх просторів та карʼєрних хабів — всі вони пропонують можливості для безкоштовного навчання й  саморозвитку», — діляться у команді Гончаренко центрів. 


Наразі на мапу нанесли майже 100 точок, які функціонують у різних регіонах країни для дітей, підлітків та дорослих. На мапу нанесли, зокрема, Гончаренко центр Кропивницький на вулиці Велика Перспективна, 4а, а також Молодіжний центр «Кома» та безкоштовний клуб англійської мови Speak up. 


Усіх охочих закликають долучатись до оновлення мапи та допомогти зі збором інформації – ще не позначені простори та хаби можна надсилати на електронну пошту [email protected]


«Ми постійно оновлюємо мапу, аби нанести на неї ще більше населених пунктів та просторів. Якщо ви знаєте, що у вашому містечку чи селі є такий освітній простір, напишіть нам на пошту, і ми додамо його на мапу», — додають ініціатори проєкту. 


Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 


1094Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: