Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 червня, 16:10
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/06/28/golova-kirovogradskoi-oblasnoi-radi-vruchiv-arhitektoram-regionu-oblasni-vidznaki.htm
новини, 28 червня, 16:10

Голова Кіровоградської обласної ради вручив архітекторам регіону обласні відзнаки


Урочистості з нагоди Дня архітектури України відбулися в Центральноукраїнському обласному краєзнавчому музеї. Голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд та начальник ОВА Андрій Райкович вручили архітекторам регіону обласні відзнаки – почесні грамоти і подяки сьогодні, 28 червня. 


«У 1946 році, після Другої світової війни, був заснований Всесвітній день архітектури. Метою його встановлення було підкреслити, наскільки важливо підняти з руїн міста, відновити підприємства, відтворити зруйновані і пошкоджені пам’ятки архітектури, – наголосив Юрій Дрозд. – Сьогодні знову точиться жорстока війна, і Україна знову потерпає від ворожих обстрілів, що несуть розруху та знищення інфраструктури населених пунктів. Твердо переконаний – все це ми відбудуємо. І в цій великій справі ваша роль неоціненна. Кіровоградщина має цілу плеяду архітекторів та містобудівників, які своєю працею підсилюють розбудову незалежної України.». 

            

429Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: