Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 червня, 14:35
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/06/28/kropivnitski-rjatuvalniki-razom-z-gromadoju-vidznachili-den-konstitutsii-ukraini-foto-.htm
новини, 28 червня, 14:35

Кропивницькі рятувальники разом з громадою відзначили День Конституції України (ФОТО)


Сьогодні в обласному центрі за участі очільників міста, області, представників силових відомств, духовенства та широких кіл громадськості відбулися заходи з нагоди відзначення 28-ї річниці Конституції України. Вже втретє ми відзначаємо День народження Основного Закону нашої держави в умовах повномасштабної війни, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Цього дня в урочистій обстановці  учасники заходу згадували визначні віхи нашої історії та видатних постатей українського державотворення. Разом з іншими учасниками церемонії керівництво та особовий склад Головного управління ДСНС в області поклали квіти до пам’ятника одного з фундаторів української державності та першого керівника українського уряду - Володимира Винниченка. 


Зі словами щирої вдячності та глибокої поваги віддали належне героям, які поклали своє життя за нашу державу на усьому непростому шляху визвольної боротьби українського народу проти загарбників. 


Справжніх професіоналів рятувальної справи цього дня відзначили в Головному управлінні ДСНС в області. Заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям Василь Штогрін вручив нагороди працівникам Служби порятунку Кіровоградщини з нагоди відзначення Дня Конституції України.


                  

547Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: