Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 червня, 13:31
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/06/25/u-dvoh-gromadah-kirovogradschini-trivajut-pidgotovchi-roboti-z-pidkljuchennja-kogeneratsiinih-ustanovok-jaki-nadalo-ukraini-usaid.htm
новини, 25 червня, 13:31

У двох громадах Кіровоградщини тривають підготовчі роботи з підключення когенераційних установок, які надало Україні USAID


У Світловодській та Олександрійській громаді на теплопостачальних підприємствах тривають підготовчі роботи по приєднанню когенераційних установок, наданих Україні Агентством з міжнародного розвитку USAID в рамках реалізації "Проєкту енергетичної безпеки". Про це повідомив під час онлайн-наради з Мінінфраструктури України заступник начальника Кіровоградської ОВА Сергій Поліщук.


ТОВ "Світловодськпобут" у рамках програми отримав одну установку. КП "Теплокомуненерго" Олександрійської громади - чотири. Встановлення планують завершити вже до початку опалювального сезону.


Крім того, під час наради Сергій Поліщук зазначив, що Департаментом ЖКГ та ПЕК Кіровоградської ОВА до Мінінфраструктури надано пропозицію щодо виділення когенераційної установки для КП "Власівські мережі".


Загалом, Агентство з міжнародного розвитку USAID передало Україні понад 90 когенераційних установок.

https://t.me/kirovohradskaODA/21244


1088Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: