Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 червня, 14:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/06/25/nezakonne-vidobuvannja-korisnih-kopalin-zagalnoderzhavnogo-znachennja-na-teritorii-prirodno-zapovidnogo-fondu-suditimut-direktora.htm
новини, 25 червня, 14:59

Незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значення на території природно-заповідного фонду - судитимуть директора


За процесуального керівництва прокурорів Знам’янської окружної прокуратури скеровано на розгляд суду обвинувальний акт стосовно директора комунального підприємства за незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значення (ч. 3 ст. 240, ч. 1 ст. 364 КК України).


Досудовим розслідуванням встановлено, що обвинувачений без спеціального дозволу на надрокористування та водокористування здійснив незаконний видобуток корисних копалин загальнодержавного значення на території природно-заповідного фонду, а саме підземних вод у розмірі понад 24 тис. м куб. води.


Державі завдано збитки в розмірі 150 тис. гривень.


Під час досудового розслідування, з метою відшкодування завданих збитків, прокурором у кримінальному провадженні пред’явлено цивільний позов.

https://t.me/kirgpua/1610


1054Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: