Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 серпня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/08/02/na-kirovogradschini-politseiski-zatrimali-mistsevogo-zhitelja-za-zbut-narkotichnih-zasobiv-foto-.htm
новини, 2 серпня 2021

На Кіровоградщині поліцейські затримали місцевого жителя за збут наркотичних засобів (ФОТО)


Протиправну діяльність чоловіка викрили працівники управління боротьби з наркозлочинністю в Кіровоградській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Нацполіції України та Голованівського районного відділу поліції Кіровоградської області. 


У результаті проведення комплексу заходів правоохоронці задокументували факти збуту громадянином наркотичного засобу – метадону.


Під час санкціонованого обшуку у домоволодінні особи поліцейські виявили та вилучили згортки з наркотичним засобом – метадоном, мішки та ємності з маковою соломкою, загальною вагою більше 4 кілограмів, грошові кошти у сумі 1700 гривень, цифрові електронні ваги з нашаруванням порошкоподібної речовини білого кольору.


Вилучені предмети та речовини направлено на проведення експертизи.


Громадянина було затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.


Розслідування проводиться у рамках кримінального провадження, розпочатого за  ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.


За матеріалами управління боротьби з наркозлочинністю в Кіровоградській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України


         

558Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: