Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 травня, 13:40
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/07/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-razom-z-malecheju-poprjamuvali-u-bezpechnu-mandrivku-foto-.htm
новини, 7 травня, 13:40

У Кропивницькому рятувальники разом з малечею попрямували у “Безпечну мандрівку” (ФОТО)


Найулюбленіша гра малечі — це веселі пригоди. А коли до них долучаються незмінні провідники безпеки, то гра стає удвічі цікавішою. До того ж і користі від таких розваг набагато більше. 


Ігрова програма “Безпечна мандрівка” має чимало прихильників серед юних сердець. Сьогодні до безпекових розваг долучилися й вихованці дошкільного навчального закладу №27 “Вишенька” у Кропивницькому, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Незмінна естафета з пожежними автівками не втрачає своєї актуальності, адже кожне маля прагне відчути смак перемоги та відчути себе тим, хто рятує світ від небезпек. 


Аж ніяк не менше ентузіазму малі бешкетники виявляють при розв’язанні загадок та ребусів. А розв’язуючи їх, вони запам’ятовують важливі правила, що допоможуть їм убезпечити себе від загроз. 


Навчаючи дошкільнят правил пожежної та мінної безпеки під час гри, надзвичайники допомагають освітянам виховувати юне покоління українців у дусі відповідального ставлення до власної безпеки.


Звісно. найбільше діти завжди чекають на подарунки. Куди ж без них?! Тож, корисні подарунки від Служби порятунку матимуть відтепер і сьогоднішні учасники “Безпечної мандрівки”. Тепер у них з’являться нові друзі  - герої казкових пригод з “Вартових безпеки”.


А ті, хто прагне знати більше, зможуть ознайомитися з новинками безпекової програми Дитячого фонду ООН  UNICEF “Пригоди без шкоди” за допомогою сучасних гаджетів та OR-коду. Попри досить юний вік, їм це зробити подекуди простіше, аніж дорослим. 


                    

643Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: