Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 травня, 14:30
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/07/u-kropivnitskomu-trivae-pidgotovka-do-opaljuvalnogo-sezonu-teploviki-usunuli-68-poriviv-pislja-gidravlichnih-viprobuvan-merezh.htm
новини, 7 травня, 14:30

У Кропивницькому триває підготовка до опалювального сезону: тепловики усунули 68 поривів після гідравлічних випробувань мереж


У Кропивницькому КП “Теплоенергетик” працює у стабільному режимі і продовжує підготовку до наступного опалювального сезону.


- Головне завдання для підприємства сьогодні – реалізація заходів з впровадження в обласному центрі нової схеми теплопостачання, яка дозволить економити під час опалювального періоду сотні мільйонів гривень: це будівництво котелень в мікрорайонах і ремонт теплопроводів, - наголосив заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради сьогодні, 07 травня. – Замість чотирьох теплових районів, які обслуговувалися гігантськими котельнями, у Кропивницькому функціонуватимуть десять, у яких тепло постачатиме економічне сучасне модульне котлове обладнання.  Сьогодні фахівці КП «Теплоенергетик» виконують роботи на пошкоджених ділянках трубопроводів, виявлених після гідравлічних випробувань. Звертаю увагу на необхідність оперативного відновлення асфальтового покриття в місцях розриття: у разі необхідності звертаюся до патрульної поліції про тимчасове перекриття руху транспорту на визначених для ремонту ділянках.


За інформацією директора теплогенеруючого підприємства Олександра Чельника, впродовж двох тижнів після гідравлічних випробувань ремонтні бригади тепловиків уже усунули 68 місць руйнування трубопроводів із 386 виявлених.


Триває і відновлення асфальтового покриття після аварійних розриттів на ділянках доріг. Так уже заасфальтована вулиця Чорновола до перехрестя з вулицею Шевченка, покриття відновили на 350 квадратних метрах, ще приблизно 400 квадратних метрів покриття відновили у дворах будинків, на тротуарах тощо. 


Загалом за тиждень відновлено  майже 700 метрів квадратних асфальту в місцях аварійних розриттів. У плані — подальше відновлення благоустрою дорожнього покриття.


Оскільки минулий тиждень був передсвятковим, працівники підприємства, як і всі, готувалися до Великодня — фарбували, прибирали і наводили лад на всіх об’єктах теплового господарства.

https://www.facebook.com/krrada.official


1071Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: