Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/27/natspolitsija-ta-sluzhba-zainjatosti-proveli-skype-konferentsiju-dlja-bezrobitnih-kirovogradschini.htm
новини, 27 серпня 2018

Нацполіція та служба зайнятості провели Skype-конференцію для безробітних Кіровоградщини


Нещодавно на базі обласного центру зайнятості спільно з тимчасово виконуючим обов’язкизаступника управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції Кіровоградської областіСергієм Кулішем, з використанням засобів Інтернет-зв’язку, для шукачів роботи проведено презентацію роботодавця - повідомляє Юлія Кирилова, начальник відділу організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Метою зустрічі стало задоволення потреби у відборі кадрів до Національної поліції в регіоні. До проведення заходу долучилися центри зайнятості, філії обласного центру зайнятостіта  шукачі роботи.


Як повідомив С. Куліш, на сьогодні поліція потребує укомплектування значної кількості вакансій на території області. Також він надав інформацію про рівень заробітної плати працівників та соціальне забезпечення згідно з чинним законодавством, розповів про перспективи кар’єрного росту та професійну підготовку, яка здійснюється за міжнародними стандартами. Було наголошено на тому, що всі охочі можуть самостійно подати заяву на участь у конкурсі, зайшовши на сайт ГУНП у Кіровоградській  області. Учасники конкурсу повинні пройти певні етапи відбору і мати хорошу фізичну підготовку.


У свою чергу, фахівці структурних підрозділів обласного центру зайнятості запевнили  представника роботодавця, що служба зайнятості сприятиме у доборі необхідних працівників. Також поінформували про можливості професійного відбору на замовлення роботодавця, розміщення інформаційних матеріалів про установу та його кадрову потребу.


Присутні мали можливість поставити запитання та отримати вичерпні кваліфіковані відповіді.


За детальною інформацією із питань працевлаштування бажаючих запрошують звертатися щодня з 9.00 год. до 17.00 год., крім вихідних та святкових днів, за телефонами: (067) 523-10-90, (050) 383-99-96.


На завершення заходу сторони окреслили основні напрямки співпраці, проблемні питання й можливі шляхи їх вирішення.



853Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: