Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 вересня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/09/22/zaprovadzheno-novii-servis-dlja-platnikiv-pdv.htm
новини, 22 вересня 2017

Запроваджено новий сервіс для платників ПДВ


Кропивницька ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області повідомляє, що ДФС України доопрацьовано «Електронний кабінет платника» в частині надання доступу платникам податків на додану вартість до даних Єдиного реєстру податкових накладних (ЄРПН) в режимі реального часу щодо складених ним чи його контрагентами податкових накладних та/або розрахунків коригування (ПН/РК), повідомляє Кропивницька ОДПІ.


Платникам податку на додану вартість після ідентифікації з використанням ЕЦП будь-якого Акредитованого центру сертифікації ключів в особистому кабінеті надано можливість перегляду відомостей щодо ПН/РК, зареєстрованих, реєстрацію яких зупинено відповідно до вимог пункту 201.16 статті 201 Податкового кодексу України, а також щодо яких комісією ДФС прийнято рішення про реєстрацію або відмову в реєстрації ПН/РК в ЄРПН.


Пошук інформації в ЄРПН здійснюється за основними реквізитами ПН/РК, а також за індивідуальним податковим номером продавця та покупця товарів/послуг. Також платники мають можливість завантажити ПН/РК в електронному вигляді (у форматі xml з ЕЦП).


Крім того, повідомляємо, що в Електронному кабінеті для платників ПДВ функціонують наступні сервіси: 


- перегляд даних Реєстру платників ПДВ в режимі он-лайн; 


- формування та надсилання Реєстраційної заяви платника податку на додану вартість, сервісних запитів та отримання витягів на них; 


- подання Податкової декларації з податку на додану вартість; 


- доступ до проведених операцій та руху коштів на електронному рахунку в Системі електронного адміністрування ПДВ; 


- реєстрація ПН/РК в ЄРПН.  

      


1001Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: