Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/23/shamardinu-znovu-ne-vdalosja-zibrati-zasidannja-zemelnoi-komisii-v-miskradi-video-.htm
новини, 23 березня 2017

Шамардіну знову не вдалося зібрати засідання «земельної» комісії в міськраді (ВІДЕО)


Вчора, 22 березня, мало відбутися чергове засідання постійної депутатської  комісії Кіровоградської міської ради з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища. 


Проте, як і минулого разу, 20 березня, засідання не відбулося через відсутність кворуму. Були присутні лише троє з семи членів комісії. Голова комісії Олександр Шамардін припустив, що така ситуація може бути викликана особистим ставленням до нього депутатів. 


І справді, на умовах анонімності, один з членів комісії прокоментував нам ситуацію, що склалася. За його словами, це своєрідний протест проти того, що Олександра Шамардіна не зовсім законним шляхом призначили головою комісії та й на тих засіданнях, що відбулися за його ініціативи, часто з’являлися досить сумнівні проекти рішень. Та й сама організація засідань показує непрофесійність керівника. Що стосується питань, які виносяться, то рішеня комісії має рекомендаційний характер і проекти рішень і без рішення комісії будуть вноситися в порядок денний сесії. 


Читайте також:


Міські депутати можуть затвердити початок продажу двох земельних ділянок на Лелеківці по 900 грн кожну


Секретар міськради Табалов теж не заперечив існування конфлікту інтересів при голосуванні подружжям Шамардіних




1270Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: