Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 травня, 13:42
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/17/rjatuvalniki-zavitali-v-gosti-do-vihovantsiv-doshkilnogo-navchalnogo-zakladu-v-kropivnitskomu-foto-.htm
новини, 17 травня, 13:42

Рятувальники завітали в гості до вихованців дошкільного навчального закладу в Кропивницькому (ФОТО)


Сьогодні рятувальники завітали в гості до вихованців дошкільного навчального закладу “Зірочка” в Кропивницькому. Безпекова розвага, яку підготували надзвичайники, стала справжнім сюрпризом для малечі. Спілкування з дошкільнятами завжди проходить в атмосфері щирої довіри та невимушеності. Не став виключенням і сьогоднішній захід. 


“Безпечна мандрівка” так сподобалася маленьким шукачам пригод, що відпускати своїх провідників безпеки малеча зовсім не хотіла. Адже разом з працівниками Служби порятунку діти сміливо рушили усіма етапами гри, намагаючись дотримуватися встановлених правил та неодмінно перемогти. 


Юні учасники з таким азартом мчали в естафеті гасити умовну пожежу, що емоції лилися через край. Усім хотілося якнайшвидше відчути себе справжнім вогнеборцем та врятувати світ від пожежі.


За допомогою телефону дошкільнята вчилися повідомляти про займання та швиденько полишати задимлене приміщення, затуливши  обличчя хустинкою.


Так, під час розваги діти вчилися важливих правил, які й у дорослому житті допоможуть захистити кожного від небезпеки, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


                    

1079Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: