Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/10/politichna-kriza-v-miskii-radi-zatjaguetsja-zamist-obitsjanoi-sesii-provedut-vikonkom.htm
новини, 10 березня 2017

Політична криза в міській раді затягується. Замість обіцяної сесії проведуть виконком


На початку тижня міський голова Андрій Райкович, який щойно повернувся з відпустки, повідомив, що чергове сесійне засідання Кіровоградської міської ради буде проведено на наступному тижні, а секретар міської ради Андрій Табалов поінформував, що в порядку денному цього засідання буде приблизно 200 питань. 


За нашими даними, апаратом ради було підготовлено розпорядження міського голови про проведення сесії у наступний вівторок, 14 березня. Проте, після проведених консультацій стало зрозуміло, що більшість, на яку спираються в раді Андрій Райкович та Андрій Табалов, не набирає необхідної кількості голосів, тому сесійне засідання у вівторок не збиратимуть. Натомість, сьогодні стало відомо, що на вівторок призначено засідання виконавчого комітету. 


Нагадаємо, що раніше, за відсутності міського голови Андрія Райковича, секретар міської ради Андрій Табалов, фактично, не зміг провести сесійне засідання, оскільки проект порядку денного не набрав необхідної кількості голосів.    


1636Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: