Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 грудня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/12/16/jak-svjatkuvatimut-den-svjatogo-mikolaja-v-kropivnitskomu.htm
новини, 16 грудня 2016

Як святкуватимуть День Святого Миколая в Кропивницькому


19 гpудня у Кропивницькому нa плoщі пеpед міськoю paдoю відкриється мобільна резиденція Святого Миколая, а всі його колеги з’їдуться на свято на двох новеньких тролейбусах, закуплених цьогоріч для обслуговування пасажирів в обласному центрі.


Свято Миколая розпочнеться о 16.00. Цього дня діти можуть розраховувати на солодкий подарунок від Святого Миколая за проявлений талант, також гостей свята очікує цікава концертна программа. А  18 ялинок на площі перед міською радою учні кропивницьких шкіл прикрасять власноруч виготовленими прикрасами. 

 

Крім того, за підтримки мецената Людмили Шубіної тут, у центрі міста, буде споруджений справжній “Різдвяний вертеп”, де кожний охочий зможе зробити фото на згадку.

 

Жодна дитина у Кропивницькому не буде обділена увагою – це принципова позиція міського голови Андрія Райковича. Тож на відкриття новорічного свята запрошені діти усіх пільгових категорій, а о 15.00 свої подарунки отримають малюки, чиї батьки не повернулися з фронтів АТО.


1506Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: