Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/10/na-stvorennja-pritulku-dlja-tvarin-u-kirovogradi-mozhut-vidiliti-15-mln-z-derzhavnogo-ekologichnogo-fondu.htm
новини, 10 червня 2016

На створення притулку для тварин у Кіровограді можуть виділити 15 млн з державного екологічного фонду


Як вже повідомляв сайт «Кіровоград24», сьогодні відбувається сесія Кіровоградської міської ради. 


Так, одне з питань, яке розглядали депутати, стосувалося створення притулку для тварин. Як повідомив народний депутат Олександр Горбунов, на створення притулку для тварин у Кіровограді можуть виділити 15 мільйонів гривень з державного екологічного фонду. За його словами, вже формується відповідний проект рішення. 


А кіровоградські депутати підтримали «Програму регулювання чисельності безпритульних тварин у Кіровограді на 2016-2020 роки», що була погоджена виконкомом та депутатськими комісіями. Як було озвучено на сесії, земельна ділянка для притулку вже знайдена і відведена, залишилося знайти кошти. Згідно з програмою, безпритульних собак мають виловити та взяти на облік. Для цього потрібно придбати автотранспорт, засоби для відлову тварин, а також передбачити кошти на оплату праці працівників, які займатимуться відловом.


1454Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

кіт10 червня 2016 17:08
0
пропоную притулок влаштувати на міському сміттєзвалищі. там чевероногі друзі прохарчуються самі. цим, доки не збудований сміттєпереробний завод, суттєво зменшимо витратні кошти, які підуть на преміювання чиновників, що відзначилися у формуванні рішення.
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: