Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/10/miska-rada-vimagatime-milion-u-pidpriemstva-jake-nezakonno-obrizalo-dereva-v-kirovogradi.htm
новини, 10 червня 2016

Міська рада вимагатиме мільйон у підприємства, яке незаконно обрізало дерева в Кіровограді


Сьогодні продовжила роботу сесія Кіровоградської міської ради. На початку засідання розглядалися запити депутатів міськради. 


Так, зокрема, депутат міської ради Андрій Кролевець подав на розгляд колег запит, у якому розглядається ситуація з обрізанням дерев у Кіровограді.


Так, 7-8 червня у Кіровограді невідомі особи провели обрізку дерев, про що кіровоградці активно повідомляли у соціальних мережах. 


У своєму запиті Андрій Кролевець запропонував міському голові звернутися до правоохоронних органів з цього приводу, юридичному відділу міської ради підготувати звернення до підприємства, що провело несанкціонановане обрізання дерев, з вимогою, відшкодувати збитки територіальній громаді у розмірі 1 мільйон гривень, а у разі відмови, звернутися до суду. 


Андрій Кролевець зауважив: «Це не обрізання, це знищення зелених насаджень. Ми завтра зранку встанемо і дерев у Кіровограді вже взагалі не буде. Мені у фейсбук писали, що це зробило «Обленерго» і вони мають на це право. Але ж ні, не мають, бо це власність громади». 


Депутатський запит був підтриманий. 


1685Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: