Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/10/dabi-skasuvala-reestratsiju-deklaratsii-na-budivnitstvo-zhk-naberezhnii-kvartal-u-kirovogradi.htm
новини, 10 червня 2016

ДАБІ скасувала реєстрацію декларацій на будівництво ЖК «Набережний квартал» у Кіровограді


Деякий час тому сайт "Кіровоград24" розміщував матеріал «Набережный квартал» может «уплыть»? в якому журналісти громадської ініціативи «Центр Журналістських Розслідувань» звертали увагу суспільства на грубі порушення чинного законодавства з боку забудовника ЖК «Набережний квартал».


Сьогодні прес-служба  ДАБІ України повідомила наступну інформацію: 


Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Кіровоградській області скасувало реєстрацію декларацій про початок виконання будівельних робіт на будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями (Житловий комплекс «Набережний квартал»), який розташованого за адресою: м.Кіровоград, вул. Фрунзе (біля Ковалівського парку).


Інспектори ДАБІ здійснили вихід на планову перевірку вказаного об’єкту, але не були допущені на територію будівництва для її проведення.За інформацією, яка надійшла на адресу Управління,проект на підставі якого проводяться будівельні роботи розроблено з грубими порушення чинного законодавства та будівельних норм і правил – без врахування технічних умов, які є вихідними даними для розроблення проектної документації.


Такі факти свідчать, що об’єкт має ознаки самочинного будівництва. Це стало підставою для скасування реєстрації декларацій на початок виконання будівельних робіт. 


8201Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Алла10 червня 2016 17:09
0
А як розуміти наслідки такого явища? Чи це означає, що цей будинок можуть знести, як незаконно збудоване ?
Відповісти
кіт10 червня 2016 17:36
0
ні, не знесуть. знайдеться хтось "креативний", як і в ковалівському парку з недобудовою розважального центру. усьому свій час.
Відповісти
Позитив10 червня 2016 17:41
0
Прикол! Эта же ДАБІ и выдавало эту же Декларацию, на основе ЭТОГО же проекта.
Вы строить начинайте, а за взяткой мы позже зайдем. Вот и пришли)) Всех в Украине проект устраивает, а Кировоградских не устраивает)))
Відповісти
Андрей10 червня 2016 18:52
0
Вы пишите о том, в чем видимо вообще не разбираетесь.
Відповісти
Позитив11 червня 2016 00:10
0
А конкретнее...
Відповісти
Дабі11 червня 2016 10:26
0
А конкретнее, нужно соблюдать законы
Відповісти
Сявка с явки14 червня 2016 15:18
0
А что в кировограде законы работают??!!
Відповісти
Макс15 червня 2016 19:13
0
Смутные у меня мысли по этому поводу. В город не заходит бизнес — никто не видит перспективы в городе. До сих пор нет нормального современного торгово центра. Зашел Набережный, дал работу, дал новое жилье, дал надежду хоть на что-то современное. Не идеальный застройщик, с проблемами на некоторых объектах — НО ОН СТРОИТ. А теперь уважаемое ДАБI или город или кто-то там еще делает всё чтоб усложнить жизнь и застройщику и инвесторам, прям перед вводом в эксплуатацию за то, что этих кровососов не пустили на стройку.
Відповісти
Олег15 червня 2016 20:31
0
Не нужно быть семи пядей во лбу, чтобы понять, что это просто вымагательство взятки. Столько в строительство денег вложено, что у НК другого пути нет, кроме как решать вопросы
Відповісти
Архип15 червня 2016 21:20
0
Так декларацию отозвали прямо перед введением объекта в эксплуатацию. Это кого-то еще не убедило что только отсутствие взятки и является тормозом в решении вопроса?
Відповісти
Кати15 червня 2016 22:05
0
Какой-то развод чистой воды... Что за фигня? Дали-Забрали? И мы еще хотим чтобы инвесторы деньги вкладывали? Да у нас на взятках разориться можно!
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: