Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 11 березня, 12:57
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2024/03/11/atracttivekrop-zhinochii-turizm.htm
суспільство, 11 березня, 12:57

AtracttiveKrop: жіночий туризм


Жіночий туризм: новий тренд чи необхідність?Ця темабула висвітленана черговому засіданніінформаційно-туристичного клубу «AtracttiveKrop». На передодні Міжнародного жіночого дня обговорення реалізації жінок в сфері туризму дуже доречно.


Туризм для жінок є не лише новим трендом, але й важливою соціокультурною необхідністю. Незважаючи на тяжкий час випробувань, ми повинні берегти своє ментальне здоров’я, перезавантажуватися, отримувати не тільки негативні, а й позитивні емоції. Жити!


Саме через це спостерігається зростання попиту на туристичний продукт, що спрямований на жіночу аудиторію, їхні потреби та інтереси.Цей вид туризму є необхідним, оскільки позитивно впливає на самосвідомість, самореалізацію та самовдосконалення панянок.


Тож разомзі студентами Кропивницького професійного ліцею сфери послуг і торгівлірозглянули питання: що являє собою жіночий туризм, чим він відрізняється від інших видів туризму та наскільки є актуальним сьогодні. Також обговорили причини, які стимулюють туристок до здійснення суто дівич- подорожей, питання безпеки та фактори, що стримують мандрівницьподорожувати.


Жінки – це важлива цільова аудиторія, яка потребує спеціального, навіть особливого продукту, який би максимально відповідав усім їхнім вимогам та потребам. 


Наголосимо, що femaletourismсприяє розвитку сучасного жіночого руху, підтримці рівноправ'я та самореалізації жінок у всьому світі.


Чекаємо вас на наступному засіданні нашого інформаційно-туристичного клубу «AttractiveKrop», тема якого приурочена Міжнародному дню дій проти гребель –«Каховська ГЕС: що чекає у майбутньому?».


1183Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: