Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 травня, 09:17
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/01/vidbulosja-zasidannja-kolegii-za-pidsumkami-roboti-kirovogradskogo-garnizonu-rjatuvalnoi-sluzhbi-foto-.htm
новини, 1 травня, 09:17

Відбулося засідання Колегії за підсумками роботи Кіровоградського гарнізону рятувальної служби (ФОТО)


30 квітня на базі технічних можливостей Головного управління та підпорядкованих підрозділів Кіровоградського гарнізону ДСНС проведено засідання Колегії  за підсумками діяльності у І кварталі цього року, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Головний акцент відеоселекторної наради поставили на питанні забезпечення виконання завдань за призначенням підрозділів області в умовах війни. Для того, аби зберегти життя і здоров’я особового складу, слід неухильно дотримуватися алгоритму дій під час ворожих обстрілів. На цьому наголосив т.в.о. начальника Головного управління Олексій Родіонов під час звернення до керівників підрозділів. 


Також порядок денний засідання містив ряд не менш актуальних питань, таких як захисні споруди цивільного захисту, пункти незламності, порядок використання техніки й майна у підрозділах. Обговорювали співпрацю з органами місцевої влади та використання коштів місцевих бюджетів, як одного з важливих джерел фінансування потреб Служби порятунку. 


На окрему увагу заслуговує напрямок розвитку місцевої та добровільної пожежної охорони. Першочергово до відома присутніх довели результати вже проведеної роботи та встановили нові завдання, аби розвиток добровільних пожежних формувань став міцною підтримкою Державним пожежно-рятувальним загонам у справі захисту населення і територій області від надзвичайних ситуацій.


Порушили й ряд кадрових питань, зокрема дотримання службової дисципліни серед особового складу та роботи атестаційних комісій. Обговорили також і результати роботи за напрямком діловодства та архівної справи. 


Серед основних виступів учасників наради прозвучали доповіді за напрямками наглядово-профілактичної діяльності, матеріально-технічного забезпечення, оперативного реагування на надзвичайні ситуації, організації заходів цивільного захисту та протидії і запобігання проявам корупції. 


Усі виступи мали тезовий характер та були спрямовані на доведення основних досягнень від початку року, а також містили ряд пропозицій щодо поліпшення роботи і головні завдання на найближчий період задля підвищення ефективності діяльності служби в умовах війни. 


“Ми працюємо для людей. Їх захист від надзвичайних ситуацій, техногенних небезпек та загроз воєнного часу — наше пріоритетне завдання. І ми повинні зосередити усі зусилля на його виконанні, попри втому, зовнішні перешкоди та подекуди на межі можливого. Адже ми завжди маємо бути там, де потрібні, де на нас чекають та сподіваються на нашу допомогу”, - зауважив Олексій Родіонов, підбиваючи підсумки наради.


   

490Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: