Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 травня, 10:42
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/01/v-ukraini-zapuskajut-zemelnii-bank-scho-zminitsja.htm
новини, 1 травня, 10:42

В Україні запускають Земельний банк: що зміниться


В Україні запускають Земельний банк, проєкт з передачі інвесторам в суборенду державних сільгоспземель через відпрацьовані прозорі механізми – відкриті аукціони в системі Prozorro.Продажі.


Про це повідомила під час брифінгу заступниця начальника Регіонального відділення Фонду держмайна України Анна Калініна.


"Необхідність запровадження цього проєкту зумовлена тим, що сьогодні виклики воєнного часу вимагають підвищувати ефективність управління державним майном і землями сільськогосподарського призначення", - зазначила Анна Калініна.


Реалізація проєкту Земельний банк передбачає, що після формування та затвердження переліку земельних ділянок вони передаються операторам Земельного банку. Така передача відбувається на умовах оренди. Оператори Земельного банку забезпечать оголошення аукціонів з суборенди (передачі в користування) щодо державних земельних ділянок с/г призначення громадянам України, агропідприємцям. Старт аукціонів заплановано на початок липня.

https://youtu.be/QX2FKKsqnvA

https://t.me/kirovohradskaODA/19201


232Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: