Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 6 жовтня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2023/10/06/interaktivnii-proekt-dlja-studentskoi-molodi.htm
суспільство, 6 жовтня 2023

Інтерактивний проєкт для студентської молоді


Вже стало традицією у вересні, на початку навчального року, проводити у відділі мистецтв бібліотеки імені Дмитра Чижевського інтерактивні заняття зі студентською молоддю. 


Цього разу до книгозбірні завітали студенти-першокурсники факультету педагогіки, психології та мистецтв Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка.Для майбутніх художників і дизайнерів була підготовлена цікава програма. Хлопці й дівчата переглянули документальну стрічку «Мотивація до творчості», ознайомилися з діючими експозиціями «Серпанок часу в акварелі», «Кам’яні малюнки», «Українські старожитності», «КерамоРИТМИ» та з новинками літератури.


Цей проєкт став успішним і довготривалим завдяки старшому викладачеві кафедри мистецької освіти університету, кандидату мистецтвознавства Ларисі Кулініч. На базі відділу мистецтв вона проводить зі студентами різнопланові заходи. Цього разу викладачка провела заняття «Композиція в малюнку акварелі», а співробітники відділу мистецтв – книжковий огляд. Закінчився захід фотографуванням студентів на фоні найбільших цікавинок бібліотеки.


Щира подяка Ларисі Кулініч за відданість професії, за багаторічну дружбу і співпрацю з бібліотекою імені Дмитра Чижевського та за любов до книги – незмінногона всі часи джерела знань.

         

498Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: