Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 травня, 15:32
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/02/jak-ne-stati-zhertvoju-torgivli-ljudmi-u-kropivnitskomu-provedut-vidkritu-lektsiju-trening.htm
новини, 2 травня, 15:32

Як не стати жертвою торгівлі людьми: у Кропивницькому проведуть відкриту лекцію-тренінг



7 травня в освітньо-культурному просторі Гончаренко центр Кропивницький проведуть відкриту лекцію-тренінг від експерта з питань протидії торгівлі людьми. Говоритимуть про те, які форми торгівлі людьми існують та як вберегти себе та рідних при працевлаштуванні. 


Як зазначають організатори, з початком війни зростає ризик стати жертвою торгівлі людьми. Про цю проблему в Україні говорять дуже мало, і це потрібно виправляти. 


«Аби розказати жителям та жителькам Кропивницького про проблему торгівлі людьми, ми запросили партнерів з громадської організації «Чистий аркуш» провести відкритий тренінг. Вони розкажуть все, що варто знати, аби убезпечити себе і не стати жертвою торгівлі людьми», — діляться у просторі. 


На лекції-тренінгу говоритимуть про різні форми торгівлі людьми та безпечне працевлаштування. Учасникам розкажуть, як діяти у випадку, якщо вони зрозуміли, що потрапили в ситуацію торгівлі людьми, а також нададуть конкретний алгоритм дій та корисні контакти для допомоги. Вони також познайомляться з основними міжнародними та національними організаціями, які займаються питаннями протидії торгівлі людьми. 


Розмову з кропивничанами проведе Володимир Мільчак, експерт з питань протидії торгівлі людьми громадської організації «Чистий аркуш».


Захід відбудеться у вівторок, 7 травня о 17:30 за адресою вул. Велика Перспективна, 4а (другий поверх). Для участі достатньо заповнити коротку форму за цим посиланням. 


Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 


1060Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: