Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 травня, 14:13
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/02/na-kirovogradschini-vikrito-chergovu-shemu-uhilennja-vid-mobilizatsii-5-tis-dolariv-ssha-za-nezakonnii-peretin-derzhavnogo-kordonu-ukraini.htm
новини, 2 травня, 14:13

На Кіровоградщині викрито чергову схему ухилення від мобілізації: 5 тис доларів США за незаконний перетин державного кордону України


Прокурори Кіровоградської обласної прокуратури повідомили про підозру мешканцю Кропивницького за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України, вчиненого з корисливих мотивів (ч.3 ст. 332 КК України).


За даними слідства, мешканець обласного центру надавав військовозобов’язаним свої «послуги» щодо незаконного перетину останніми державного кордону. 


За неправомірну вигоду у 5 тис доларів США виготовляв необхідний пакет документів для перетину держкордону. Йдеться про медичну документацію про непридатність призовника до військової служби з виключенням з військового обліку.


Затримали чоловіка на місці злочину, коли він отримував вказану суму неправомірної вигоди за довідку військово-лікарської комісії про непридатність до військової служби та тимчасове посвідчення військовозобовʼязаного з висновком про його зняття з обліку.


Наразі до підозрюваного застосовано запобіжний захід  домашній арешт.


Досудове розслідування – ГУНП в області, оперативний супровід - УСБУ в області.

https://t.me/kirgpua/1534


685Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: