Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Центр підтримки підприємництва Кропивницької міської ради, фото - GIZ
Дата: 5 жовтня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2023/10/05/jak-otrimati-grant-na-vlasnu-spravu-navchali-v-tsentri-pidtrimki-pidpriemnitstva.htm
суспільство, 5 жовтня 2023

Як отримати грант на власну справу навчали в Центрі підтримки підприємництва

Центр підтримки підприємництва Кропивницької міської ради, фото - GIZ


За підтримки програми EU4Business 27 та 28 вересня у просторі для підприємців відбувся семінар-тренінг на тему: «Актуальні грантові можливості для бізнесу. Основи написання грантових заявок».


У семінарі-тренінгу взяли участь близько 30 осіб, серед яких ті, хто  має ідею як масштабувати власний бізнес та шукають додаткові ресурси для її реалізації, були серед присутніх і початківці, які тільки планують стати підприємцями.


Програма семінару була поділена на два тренінгові дні. У перший день сеиінару-тренінгу учасники мали можливість дізнатись про особисту мотивацію  та її значення у веденні бізнесу, дізналися про складові проєкту та як маючи ідею, створити проєкт, також розглянули цілі, завдання та структуру грантової заявки.


Під час другу дня навчання учасники ознайомились з інструкціями  подання грантової заявки, зупинитись на критеріях оцінювання та порядку проведення розгляду заявок та ознайомитись з конкретними прикладами формулювання відповідей для розділів описової  частини проєкту.


Загалом у  рамках проєкту "Створення центру підтримки підприємництва "Business Krop-HUB", як складової екосистеми сприяння розвитку МСП у Кропивницькій громаді" з червня по жовтень запланована серія семінарів-тренінгів для представників діючого бізнесу та початківців. Ознайомитись з детальною програмою та анонсами заходів можна на офіційній сторінці Центру підтримки підприємництва у мережі Фейсбук.


 Участь у семінарах є безкоштовною, попередня реєстрація на заходи - обов’язкова.


Захід відбувається в рамках реалізації проєкту "Створення центру підтримки підприємництва "BusinessKrop-HUB" як складової екосистеми сприяння розвитку МСП у Кропивницькій громаді", який реалізується громадською організацією «Агенція креативних ідей» у співпраці з Кропивницькою міською радою в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці  EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП, яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини.


Грантовий конкурс виконує Фонд  розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія DeutscheGesellschaftfürInternationaleZusammenarbeit (GIZUkraine) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.


Зміст публікації є виключною відповідальністю ГО «Агенція креативних ідей» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.


         


607Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: