Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Центральна міська бібліотека для дітей
Дата: 4 жовтня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2023/10/04/vshanovuemo-zahisnikiv-i-zahisnits-ukraini.htm
суспільство, 4 жовтня 2023

Вшановуємо захисників і захисниць України

Центральна міська бібліотека для дітей


Протягом дня в  Центральній міській бібліотеці для дітейвшановували мужність та героїзм захисників і захисниць незалежності та територіальної цілісності України.


Для дівчат з клубу «Наталка» був представлений  відеопроєкт «Жінки,які загинули за Україну»започаткований  Жіночим ветеранським рухом за підтримки Українського інституту національної пам’яті.Кожен міні-фільм – це історія звичайної української жінки з двох сторін – мирне  життя та  війна.Наталківці говорили і про своїх знайомих, якізробили такий же вибір – пішли захищати свій народ від російських окупантів. 


Молодші читачі знайомилисяз історією найважливішого свята сьогодення, традиціями козаків, дізнавалися про нарукавний тризуб, про гасло Української повстанської армії «Слава Україні! – Героям слава!» та багато іншого. В ході гри-вікторини  «Впізнай українське» діти говорили і про борщ з пампушками, і про лелеку, і про мак з калиною.


Всі заходи, що проводилися у бібліотеці протягом дня, сприяли вихованню у читачів любові до рідного краю, почуття патріотизму та гордості за Україну.


520Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: