Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Знам’янський осередок ВМГО «ФРІ»
Дата: 17 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/02/17/-charivna-znam-janka-.htm
суспільство, 17 лютого 2017

«Чарівна Знам’янка»

Знам’янський осередок ВМГО «ФРІ»

 

А чи знаєте, ви, що в усі часи книга супроводжувала людину. Книги, як і люди живуть своїм життям і мають свою долю. Скромно або шумно відзначають їх появу на світ. Одні з них продовжують своє довге життя, обласкані людською увагою, інші - коротають час, на книжковій полиці.

    

І саме В Міжнародний день дарування книг, під час проведення літературно-казкового балу «На балу у Попелюшки», який вперше проходив у нашому місті, відбулася презентація дитячої збірки казок «Чарівна Знам’янка”, авторами яких стали  - самі менші жителі нашого міста.

      

Ініціатором створення такої дитячої книги став  Знам’янський осередок ВМГО «ФРІ», голова якої є - Крістіна Зайченко. Доречі, на Балі Крістіна виступала в ролі Королеви балу.

          

«Доля у цієї книги буде тим цікава, що в ній зібрані всі мрії дітей нашого міста, які обов'язково збудуться. І якщо уважно прочитати казки, які зібрані у дитячій збірці, то читач відмітить, що мрія одного із авторів уже  здійснилася», - сказала, звертаючись до присутніх на заході  ведуча.  Так, саме 14 лютого, у День всіх закоханих, відбувся такий прекрасний, казковий і загадковий бал, на якому Принц обрав свою Попелюшку.

        

Спонсором цього проекту став директор Вагонкомплектсервісу - Гребенюк Юрій Володимирович.

        

У збірці представлені 35 казок, у кожної із яких є своя мрія. Також, у книзі представлені малюнки авторів та їх фото. Саме ця книга може стати гарним подарунком для всіх дітей нашого міста та знайде своїх прихильників.

        

«Я впевнена, що ці казки подарують читачеві позитивні емоції», - наголошує Крістіна, даруючи один із друкованих примірників збірки першому заступнику міського голови Загородній Валентині Григорівні.

      

Також, як і було обіцяно організаторами, подарунки отримали всі автори дитячої збірки казок «Чарівна Знам’янка». 




     


2537Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: