Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 14 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/02/14/rjatuvalniki-pidbili-pidsumki-roboti-za-minulii-rik.htm
суспільство, 14 лютого 2017

Рятувальники підбили підсумки роботи за минулий рік

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


14 лютого на базі аварійно-рятувального загону спеціального призначення відбулось засідання Колегії Управління ДСНС України в області за підсумками оперативно-службової діяльності за 2016 рік, у якому взяли участь керівний склад Управління та підпорядкованих підрозділів.


У вступному слові начальник Управління полковник служби цивільного захисту В. Миронюк довів основні результати роботи У ДСНС в області по усіх напрямках діяльності та окреслив головні напрямки діяльності органів державного нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки на 2017 рік.


Також в рамках Колегії були розглянуті такі питання: стан оперативного реагування на надзвичайні ситуації, вжиття заходів щодо приведення у належний стан джерел протипожежного водопостачання та захисних споруд цивільного захисту в області; результати наглядово-профілактичної діяльності; стан матеріально-технічного забезпечення підпорядкованих підрозділів, кадрової роботи та заходів щодо запобігання проявам корупції за 2016 рік.


За підсумками оперативно-службової діяльності минулого року правами начальника Управління ДСНС в області був нагороджений особовий склад Управління та підпорядкованих підрозділів.


   



2206Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: