Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10:20
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/15/u-jakomu-rozmiri-i-na-jakii-strok-nadaetsja-robotodavtsju-kompensatsija-vitrat-na-oplatu-pratsi-pereselentsiv-pojasnennja.htm

У якому розмірі і на який строк надається роботодавцю компенсація витрат на оплату праці переселенців - пояснення


Компенсація витрат надається у розмірі мінімальної заробітної плати щомісяця за кожну працевлаштовану особу. За таких осіб роботодавцем має бути сплачено єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на період воєнного часу та протягом 30 календарних днів після його скасування або припинення, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Загальна тривалість надання компенсації витрат не може перевищувати трьох місяців з дня працевлаштування особи (щодо осіб з інвалідністю – 6 місяців).


Нагадаємо, що Порядок надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 року № 331 (із змінами).


Постанова Кабінету Міністрів України від 20 березня  2022 року № 331 доступна на парламентській вебсторінці за посиланням:http://surl.li/cdmhfj


Іншу корисну інформацію щодо отримання компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування ВПО читайте на вебресурсі Державного центру зайнятості, посилання тут:http://surl.li/ltvjna.


Подати заявку на отримання компенсації можна на вебпорталі«Дія», посилання тут:http://surl.li/sdptln.


Є питання? Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем впровадження вашої діяльності, контакти тут:http://surl.li/pacfp.



797Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: