Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14:40
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/14/zvorushlivi-maljunki-ta-smakoliki-viiskovi-podjakuvali-ditjam-kropivnitskogo-za-pidtrimku.htm

Зворушливі малюнки та смаколики: військові подякували дітям Кропивницького за підтримку


У Кропивницькому  до Дня захисників і захисниць України усі навчальні заклади міста долучилися до збору святкових пакунків для українських воїнів. Там були смаколики, засоби гігієни, а також малюнки та обереги, які школярі зробили власноруч. Ці пакунки передавали в лікарні для поранених, а також відправили і на передову. 

 

Наразі діти, їхні батьки та педагоги отримують зворотній зв'язок від військових, сповнений захоплення й щирих слів подяки. 


Один із захисників записав аудіозвернення: 


 - Нарешті дібралися до пакунків і смаколиків, які ви прислали нам на передову. Неймовірна величезна подяка вам за те, що ви робите, це нас надзвичайно зворушило. Кожен малюночок, кожен виріб, який дитинка зробила, просто все-все  - передамо кожному, і кожному військовослужбовцю  буде дуже-дуже приємно. Читаємо ваші побажання, дитячі історії — і  це реально до сліз. Дякуємо за підтримку, що ви у нас є. Ми робимо усе для того, аби ця рашистська нечисть якнайшвидше залишила Україну. А ми усі далі будемо жити у вільній незалежній державі. Ще раз хочу подякувати  дітям, і усім хто долучився до збору цих подарунків. Хлопці всі під враженнями і на емоціях, теж дякують, - відзначив військовий із позивним “Гайтавер”.

https://www.facebook.com/krrada.official


883Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: