Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13:41
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/14/u-kropivnitskii-miskii-radi-viznachali-naprjamki-rozvitku-mizhnarodnoi-spivpratsi-teritorialnoi-gromadi.htm

У Кропивницькій міській раді визначали напрямки розвитку міжнародної співпраці територіальної громади


Питання міжнародного співробітництва Кропивницької громади та подальші дії у напрямку посилення контактів з іноземними партнерами обговорювалося у міській раді сьогодні, 11 жовтня.


У заході взяли участь представники національних спільнот, громадських організацій, які мають досвід впровадження міжнародних проєктів, представники вищих навчальних закладів та місцеві підприємці.


Під час зустрічі кожен з учасників мав можливість виступити та надати свої пропозиції щодо організації діяльності міської ради у сфері міжнародного співробітництва.


- Така зустріч - це новий формат для нас, основною метою якого була не тільки презентація наших досягнень за останній рік, але й напрацювання спільного з  учасниками заходу плану дій для подальшого просування Кропивницької громади в напрямку розвитку міжнародного партнерства. Щиро вдячний учасникам за конструктивний діалог та пропозиції, готові деталізувати та опрацьовувати озвучені ідеї індивідуально - відзначив по завершенню зустрічі заступник міського голови Михайло Бєжан. - Впевнений, що обмін досвідом і напрацювання нових підходів дозволить нам зробити значні успіхи у залученні міжнародних ресурсів для розвитку Кропивницького.

https://www.facebook.com/krrada.official

   

1021Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: