Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10:30
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/14/derzhavna-sluzhba-zainjatosti-zaproshue-opanuvati-zatrebuvanu-profesiju-verstatnik-shirokogo-profilju-.htm

Державна служба зайнятості запрошує опанувати затребувану професію «Верстатник широкого профілю»


«Універсальний солдат» на будь-якому металообробному виробництв і– це верстатник широкого профілю. 


Фах одночасно поєднує кілька верстатних професій: токар, фрезерувальник, шліфувальник, оператор верстатів з програмним керуванням. Предметом виробничої діяльності такого фахівця є технологія і цілісна система: верстат – пристрій – інструмент – заготовка. Верстатник широкого профілю обробляє деталі з металу і інших матеріалів на токарних, фрезерних, свердлувальних і шліфувальних верстатах, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Державна служба зайнятості запрошує вас опанувати затребувану професію «Верстатник широкого профілю (ІІ розряд)»на базіРівненського центру професійно-технічної освіти.


Заняття розпочинаються 22 жовтня поточного року.


Тривалість навчання – 7,9 місяців.


Кваліфіковані викладачі центру занурять вас у процес оволодіння комплексним фахом. На вас чекає поступове вивчення загально-технічних дисциплін з переходом до професійної підготовки, а потім виробничої практики.


Спеціалісти цієї професії завжди користуються попитом.Будьте певні – досвідчений фахівець легко знайде роботу на будь-якому металообробному підприємстві, в ремонтних майстернях, ремонтних цехах різних виробництв.


Бажаєте працювати за даним напрямком? Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.


Акцентуємо, що для безробітних громадян навчання проходить на безоплатній основі.


Контакти тут:http://surl.li/pacfp


Або пишіть нам у Telegram-канал: t.me/dcz_kir


Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням: https://is.gd/A1GYNF


992Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: