Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10:17
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/07/u-kropivnitskomu-namagajutsja-zapobigti-pozhezham-v-ekosistemi.htm

У Кропивницькому намагаються запобігти пожежам в екосистемі


У неділю, 6 жовтня з метою запобігання пожежам рятувальники Кропивницького районного управління  ГУ ДСНС в області провели профілактичне відпрацювання житлового сектора мікрорайону Лелеківка в обласному центрі. У ході рейду було здійснено моніторинг пожежної обстановки за допомогою безпілотника та проведено роз’яснювальну роботу серед населення - повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Надзвичайники акцентували увагу кропивничан на тому, що триває пожежонебезпечний період і щодня пожежно-рятувальні підрозділи залучаються на гасіння кількох десятків займань сухої трави, гілля, чагарників, очерету та сміття. У межах населених пунктів такі пожежі, окрім шкоди довкіллю, нерідко завдають збитків приватним домогосподарствам. Крім того, наголошувалось, що за провокування пожеж в екосистемі паліїв чекатиме адміністративне або кримінальне покарання.


Рятувальники нагадали громадянам правила пожежної безпеки, вручили листівки із застереженнями та закликали у разі пожежі телефонувати до Служби порятунку за номером «101».

   

         

812Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: