Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12:05
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/07/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-zagasili-15-pozhezh-na-vidkritih-teritorijah.htm

На Кіровоградщині рятувальники загасили 15 пожеж на відкритих територіях


Впродовж доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області ліквідували 15 пожеж на відкритих територіях - повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


На території Кропивницького району ліквідовано 9 таких займань, а в Олександрійському районі загасили 6 пожеж.


Найбільші за площею пожежі виникли на території Олександрійського району: біля с. Павлівка Світловодської МТГ - 3 га хвойної підстилки на території Крилівського лісництва, філії Чорноліського лісового господарства ДП «Ліси України» та у с. Зелене Петрівської СТГ - 3 га сухої трави на відкритій території.


Крім того, у смт Власівка Світловодської МТГ Олександрійського району горіло 300 м2 сухої трави та 12 м3 дров на відкритій території. Спільними зусиллями світловодських рятувальників та бійців місцевої пожежної команди смт Власівка пожежу було ліквідовано.


Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні при поводженні з вогнем в екосистемі. У пожежонебезпечний період суха рослинність спалахує від найменшої іскри, а пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху.


Служба порятунку НАГАДУЄ: за провокування пожеж в екосистемі передбачене адміністративне та кримінальне покарання!


      

1027Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: