Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11:53
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/07/kropivnichanam-zaborguvali-800-tisjach-griven-za-bezplatne-poselennja-pereselentsiv.htm

Кропивничанам заборгували 800 тисяч гривень за безплатне поселення переселенців (ВІДЕО)


Кропивничанам-учасникам програми "Прихисток", які безплатно надали житло переселенцям, заборгували 842 тисячі 100 гривень компенсації за комунальні послуги за липень та серпень 2024 року. Цю заборгованість почали виплачувати, та програму профінансували лише до вересня.
"Зміни до відповідної постанови не внесли. Ми продовжуємо приймати документи від учасників програми. Триває пошук міжнародних донорів, які братимуть участь у цьому проєкті".


Про це Суспільному розповіла директорка міського департаменту соціальної політики Юлія Вовк.


За її даними, участь у програмі беруть 1574 кропивничанина, які поселили в себе майже п’ять тисяч переселенців.


"Прихисток" – це спільна програма українського уряду та міжнародних благодійних організацій, яка діє з березня 2022 року. Згідно з угодою про співпрацю, до вересня 2024 року її фінансувало агентство Організації Об’єднаних Націй у справах біженців, сказала керівниця департаменту.


Зі слів Юлії Вовк, щоб отримати компенсацію, слід написати відповідну заяву в Центрі надання адмінпослуг та до п’ятого числа кожного місяця приносити довідки переселенця та документи на власність.


1026Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: