Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11:41
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/19/u-kropivnitskomu-zavershivsja-trening-iz-rozrobki-galuzevih-program-z-urahuvannjam-gendernogo-aspektu.htm

У Кропивницькому завершився тренінг із розробки галузевих програм з урахуванням гендерного аспекту


Сьогодні, 19 вересня, у Кропивницькій міській раді успішно завершився тренінг з розробки галузевих програм із врахуванням гендерного аспекту. Програма тренінгу складалася з чотирьох модулів, кожен з яких представляв окремий навчальний день.

 

На початкових етапах учасники, серед яких були посадовці міської ради, ознайомилися з теоретичними засадами гендерного підходу в розробці галузевих програм, а також вивчили законодавчу базу, що регулює застосування гендерних аспектів у формуванні бюджетних програм. Подальші дні були присвячені практичним заняттям, де детально аналізувалися існуючі міські програми. Учасники отримали цінні рекомендації від виконавчої директорки ГО "Територія успіху" Інги Дуднік.

 

Останній день тренінгу був зосереджений на порядку розробки галузевих комплексних програм, підготовлених департаментом з питань економічного розвитку міської ради. Особливу увагу приділили питанням моніторингу виконання програм та визначенню індикаторів їх успішності. Учасникам допомагала розібратися в цих аспектах заступниця начальника управління економіки міської ради Аліна Пузакова.

https://www.facebook.com/krrada.official

     

328Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: