Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12:28
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/19/mistsevi-bjudzheti-kirovogradschini-popovnilis-na-888-mln-griven.htm

Місцеві бюджети Кіровоградщини поповнились на 888 млн гривень


Протягом січня-серпня поточного року до місцевих бюджетів Кіровоградської області від платників надійшло 888,2 млн гривень плати за землю, повідомляє Головне управління ДПС у Кіровоградській області.


Як повідомила в. о. начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Юлія Мороз у порівнянні з січнем-серпнем 2023 року надходження збільшились на 37,6 млн грн або 4,4 відсотка. У загальній сумі сплаченого частка надходжень від юридичних осіб становить більше                     77 відсотків, або 685,3 млн гривень. Решту – 202,9 млн грн перерахували фізичні особи – громадяни. 


Юлія Мороз зауважила, що місцеві бюджети займають провідну роль у функціонуванні територіальних громад. Основним призначенням місцевих бюджетів є фінансове забезпечення розвитку регіону, реалізації соціально-економічних завдань, покладених на органи місцевого самоврядування. Місцеві бюджети виконують важливу функцію у вирішенні загальнодержавних економічних і соціальних питань: розвитку інфраструктури регіону, фінансуванні агропромислового комплексу, промисловості, енергетики та будівництва тощо.



747Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: