Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10:15
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/19/rjatuvalniki-likviduvali-bilshe-desjati-pozhezh-riznogo-harakteru-na-odnii-z-jakih-travmovano-ljudinu.htm

Рятувальники ліквідували більше десяти пожеж різного характеру, на одній з яких травмовано людину


Протягом доби, що минула, рятувальники Кіровоградщини тринадцять разів залучались на гасіння пожеж: шість разів гасили займання на відкритих територіях та п’ять - на територіях приватних домоволодінь.


Загальна площа пожеж сухої рослинності та сміття склала більше 2 га і зафіксовані вони на території усіх районів області. 


Крім того, 18 вересня о 14:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на вул. Вокзальній обласного центру виникла пожежа. Там горіло 5 м2 електричних дротів, автоматичного вимикача та електролічильника на четвертому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Кропивницькі рятувальники о 15:04 загасили пожежу.


О 16:14 стало відомо, що на вул. Залізничній с. Вільні Луки Ганнівської СТГ Новоукраїнського району горить 5 м2 речей домашнього вжитку та 50 м2 покрівлі будинку, що не експлуатується. Спільними зусиллями новоукраїнських вогнеборців та бійців місцевої пожежної команди с. Ганнівка о 19:48 пожежу було ліквідовано.


О 18:41 на вул. Льва Панкова м. Мала Виска загорілось 0,5 м3 дров та 5 м2 перекриття дровника на території приватного домоволодіння. Бійці місцевої пожежно-рятувальної частини о 19:12 загасили пожежу.


Вже 19 вересня о 02:48 надійшло повідомлення, що на вул. Лісовій с. Вікнина Гайворонської МТГ Голованівського району загорілось 12 м2 речей домашнього вжитку та 48 м2 покрівлі приватного житлового будинку. О 05:08 гайворонські вогнеборці загасили займання.


О 04:09 кропивницькі рятувальники залучались на гасіння пожежі 14 м2 речей домашнього вжитку у приватному житловому будинку на двох господарів у провулку Пішому обласного центру. На пожежі травмовано жінку 1954 р.н. Постраждалу госпіталізовано до медичного закладу. О 04:38 кропивницькі рятувальники ліквідували пожежу.


Причини виникнення пожеж  встановлюються, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

   

720Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: