Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 09:29
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/19/do-uvagi-shukachiv-roboti-shidni-lasoschi-chekajutna-pakuvalnikiv.htm

До уваги шукачів роботи: «Східні ласощі» чекаютьна пакувальників


ТОВ «Кондитерська фабрика «Східні ласощі» займається виробництвом кондитерських виробів, інгредієнтів для кондитерської, хлібопекарської та молочної промисловості.Завдяки виробничим потужностям та інноваційним технологіям у своєму сегменті товариство є лідером, створює нові ринки, насичує їх широким асортиментом якісної української продукції, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Виробничий процес фабрики йде повним ходом, постійно удосконалюється рецептура та покращується контроль якості,а продукти представлені не лише на вітчизняному, а й на експортних ринках.


На сьогодні компанія має два потужних виробничих комплекси, у зв’язку з чим є потреба у більшій кількості фахівців.Підприємство пропонує 20 вакансійза напрямом «Укладальник-пакувальник»у м. Кропивницький.


Пакувальник – той фахівець, хто комплектує, фасує та спаковує різні предмети та товари.Головне його завдання – забезпечити цілісність товару чи предмету на шляху від виробника до споживача.Крім того, пакувальник маркує товар, наклеює етикетки, виписує спеціальні документи (фактури) на оформлені та упаковані товари. А також робить заготовки та контролює те, скільки використано та скільки ще залишилося паперу, етикеток, тари та інших матеріалів, необхідних для фасування та пакування товарів чи предметів.


Наразі ТОВ «КФ «Східні ласощі» пропонує розмір заробітної плати 10 000 грн. відповідно до встановленого графіка. Важливо, що укладальник-пакувальник може впливати на рівень свого заробітку, беручи більше годин роботи або більше змін.


Приєднуйтесь до підприємства, що займає лідируючі позиції у своєму сегменті на території України та за її межами! За детальною інформацією звертайтесь до фахівців Кропивницької філії обласного центру зайнятості.


Контакти тут: 044 244 94 93.


Є запитання? Пропонуємо відвідати:


- сайт Кіровоградського обласного центру зайнятості: https://cutt.ly/qKFhLXK;

- Єдиний портал вакансій: https://is.gd/EZ7xmm;

- Діють телеграм-канали ДЦЗ,де щоденно оприлюднюються актуальні вакансії:«Робота зараз: Державна служба зайнятості» та «Робота на Кіровоградщині. Служба зайнятості інформує» 

- Є інші питання? Контакти тут: http://surl.li/pacfp



730Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: