Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 вересня, 15:41
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/17/gotovnist-teplovogo-gospodarstva-kropivnitskogo-do-novogo-opaljuvalnogo-sezonu-skladae-90-.htm
новини, 17 вересня, 15:41

Готовність теплового господарства Кропивницького до нового опалювального сезону складає 90%


Триває підготовка до опалювального сезону на мережах теплопостачання Кропивницького. Про перебіг виконання робіт на теплових мережах та котловому і насосному обладнанні повідомив заступник директора КП «Теплоенергетик» Валерій Челядінов під час апаратної наради сьогодні, 17 вересня.


За його інформацією, за останній тиждень виконано заміну аварійної ділянки труби на розі вулиць В’ячеслава Чорновола – Євгена Чикаленка, триває демонтаж бетонного покриття біля пам’ятника загиблим у другій світовій війні червонозорівцям, щоб добратися до аварійного теплопроводу, який треба замінити. 


Виконані також ремонтні роботи на мережах теплопостачання по вулиці Київській, а на вулиці Великій Перспективній, біля готелю “Київ” триває заміна аварійної ділянки теплотраси. Крім того, завершено ремонт котла на ТЕЦ, нині триває перевірка його роботи під тиском води, розпочався капітальний ремонт освітлювача для підготовки хімводи у мережі теплопостачання.


Станом на 16 вересня готовність теплового господарства міста до опалювального сезону становить 90%.

https://www.facebook.com/krrada.official

254Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: